تاریخ انتشار : دوشنبه 21 آبان 1403 - 22:11
کد خبر : 5306

“شهرداری سهند،تحولی نوین در توسعه شهری و تسهیل امور شهروندان”

“شهرداری سهند،تحولی نوین در توسعه شهری و تسهیل امور شهروندان”
فصل تدوین- شهردار سهند، گفت: با توجه به مشکلات موجود و افزایش جمعیت، در مدت کوتاهی گام‌های مؤثری  از جمله ،در زمینه آسفالت‌ریزی، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، ارائه خدمات شهری به شهروندان، صدور پروانه ساخت، و تسهیل ناوگان حمل‌ونقل با همکاری همکاران اجرایی شده است.

فصل تدوین- شهردار سهند، گفت: با توجه به مشکلات موجود و افزایش جمعیت، در مدت کوتاهی گام‌های مؤثری  از جمله ،در زمینه آسفالت‌ریزی، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، ارائه خدمات شهری به شهروندان، صدور پروانه ساخت، و تسهیل ناوگان حمل‌ونقل با همکاری همکاران اجرایی شده است.

به گزارش  خبرنگار ما در تبریز؛ محمد محمدی در مصاحبه با خبرنگاران گفت:مدیریت دو گانه میان شرکت عمران سهند و شهرداری سهند از مسائل پیچیده‌ای بود که به مشکلات زیادی برای شهروندان این شهر منجر شده بود. این مساله به طور مکرر در امور اجرایی، خدمات‌رسانی، و توسعه شهری اختلالاتی ایجاد می‌کرد.

از سویی، شهروندان با عدم شفافیت در مسؤولیت‌های این دو نهاد روبه‌رو بودند و از سوی دیگر، عدم هماهنگی در ارائه خدمات عمومی و انجام پروژه‌های توسعه‌ای موجب کندی پیشرفت شهر و نارضایتی عمومی شده بود و تحویل فاز‌های شهر جدید سهند به شهرداری با همراهی شرکت عمران این مشکلات را به حداقل رسانید.

شهردار سهند خاطر نشان شد:با تلاش‌های پیوسته و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در ماه جاری این مساله حل و فصل شد و مدیریت شهری به طور رسمی به شهرداری واگذار شد. انتقال مدیریت به شهرداری می‌تواند گام مهمی در جهت بهبود خدمات و تسهیل در امور شهروندان باشد. با این اقدام، انتظار می‌رود که اجرای پروژه‌ها با کارآمدی بیشتری صورت گیرد و در زمینه‌های مرتبط با توسعه و آبادانی شهر، هماهنگی بهتری برقرار شود. این تغییر در مدیریت می‌تواند موجب ارتقاء کیفیت زندگی و جلب رضایت شهروندان گردد و فرصت‌های جدیدی برای توسعه پایدار شهر فراهم کند.

وی یاد آور شد: یکی از مهم‌ترین اقدامات شهرداری، ساماندهی وضعیت دستفروشان بود که پیش‌تر مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده بود. این ساماندهی به شیوه‌ای انجام شد که ضمن حفظ شأن و حرمت صنوف، فضایی مناسب و اختصاصی برای فعالیت دستفروشان در نظر گرفته شد. این تصمیم علاوه بر کاهش ترافیک و جلوگیری از ناهنجاری‌های شهری، فضای عمومی شهر را نیز بهبود بخشید.

شهردار سهند افزود: با توجه به نیاز سهند به تجهیزات آتش‌نشانی برای ایمنی ساختمان‌های بلندمرتبه، خرید یک نردبان ۴۲ متری با هزینه بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفته و تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید و این نردبان‌های آتش‌نشانی استاندارد برای مقابله با حوادث احتمالی در ساختمان‌های بلند، به تامین این تجهیزات اقدام کرده است.

وی همچنین تصریح کرد: به‌منظور ارتقای سطح خدمات حمل‌ونقل عمومی، چندین دستگاه ون و اتوبوس خریداری و به ناوگان حمل‌ونقل شهری افزوده شد. این تجهیزات نه تنها از بار ترافیکی شهر می‌کاهد، بلکه باعث بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان سهند نیز می‌شود به طوری که  برای خرید پنج دستگاه اتوبوس و ده دستگاه ون، بودجه‌ای بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال اختصاص داده است. این اقدامات با هدف کاهش وابستگی به خودروهای شخصی و بهبود وضعیت جابه‌جایی شهروندان در نظر گرفته شده‌اند.

محمدی تاکید کرد: در دوره مدیرت فعلی  شهر سهند و تحویل فازهای دو، سه و چهار به شهرداری، نقش مهمی در ایجاد مدیریت یکپارچه شهری ایفا می‌کند این اقدام به کاهش مشکلات ناشی از مدیریت دوگانه کمک کرده و منجر به افزایش رضایت شهروندان خواهد شد با این تحول، سهند به عنوان یک شهر کامل و پایدار به جمع شهرهای کشور پیوسته و دیگر نباید آن را به عنوان «شهر جدید» دانست.

شهردار سهند اظهار داشت:سهند با توجه به موقعیت جغرافیایی و زیرساخت‌های مناسب، دارای ظرفیت‌های بسیاری برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی است و این آوازه  توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را به این شهر جلب کرده است توسعه زیرساخت‌های مناسب، ایجاد فضاهای تجاری و تفریحی، و همچنین بهبود دسترسی‌های شهری، شرایط را برای جذب سرمایه‌گذاران و توسعه اقتصادی سهند فراهم کرده است.

محمدی تصریح کرد؛برنامه‌های شهرداری سهند تنها به اقدامات فعلی محدود نمی‌شود و هدف‌گذاری‌های بلندمدتی برای توسعه پایدار و بهبود شرایط زندگی در این شهر صورت گرفته است و با توجه به ضرورت همکاری نهادهای دولتی و خصوصی، شهر سهندمیتواند به‌عنوان الگویی در توسعه شهری در منطقه شناخته شود.

از دیگر خدمات انجام‌شده در این دوره، آسفالت‌ریزی معابر، ایجاد بازارچه‌های جدید، احداث پارک‌های جدید و بازسازی امکانات عمومی شهر است. همچنین، برای ارتقای امکانات خدماتی، پروژه‌هایی چون احداث سایت نگهداری سگ‌های بلاصاحب و خرید ماشین‌آلات جدید خدمات شهری از جمله گرید و لودر می باشد.

دکتر محمدی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های سهند برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی، به پتانسیل بالای این شهر برای جذب سرمایه‌گذار اشاره کرد و تاکید کرد که با ایجاد زیرساخت‌های مناسب می‌توان این ظرفیت‌ها را بالفعل کرد و توسعه پایدار شهر را رقم زد. به گفته وی، تحقق بودجه ۳۵۰۰ میلیارد ریالی از محل درآمدهای نقدی و غیرنقدی شهرداری نشان از تلاش مدیریت شهری در جهت توسعه اقتصادی و تامین مالی پروژه‌های عمرانی دارد.

وی با ابراز تاسف از عدم وجود مراکز تخصصی درمانی و بیمارستانی در این شهر افزود” مشکلاتی همچون نبود بیمارستان و کمبود زیرساخت‌های اساسی همچنان از دغدغه‌های شهروندان سهند است که شهرداری به تدریج در حال رفع آن‌ها است و این مشکلات مردم را با مشکلات عدیده ای دست به گریبان کرده است و می طلبد که مسولان به فکر ایجاد و احداث بیمارستان در این شهر به تناسب جمعیت باشند.

محمدی برگزاری جلسات متعدد برای میدیریت بحران و پیش بینی های لازم محل مناسب برای اسکان موقت مواقع اضطراری و حوداث غیره مترقبه را از دیگرا اقدامات این شهرداری عنوان کرد.
شهردار سهند با اشاره به کمبود ناوگان حمل‌ونقل عمومی،عنوان کرد: با اینکه شهر سهند جزو شهرهایی است که تاکسی رسمی چندانی در آن به چشم نمی‌خورد، و تعداد تاکسی های درون‌شهری به‌طور قابل‌توجهی کم است اما در حال حاضر بیشتر جابه‌جایی‌ها توسط خودروهای شخصی انجام می‌شود و به منظور  بهبود این وضعیت، ۱۲۱ تاکسی کمکی در نظر گرفته شده است، اما این تعداد به تنهایی پاسخگوی نیازهای روزافزون شهروندان نخواهد بود و لازم این بیش از این برای رفاه مردم تاکسی تزریق شود.

اما در خواست های که ساکنین این شهر به آن اشاره دارند؛ این شهر که بیش از ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد، همچنان به‌عنوان منطقه‌ای زیرمجموعه شهرستان اسکو فعالیت می‌کند، در حالی که جمعیت آن به‌مراتب از شهرستان اسکو بیشتر است. به دلیل همین رشد جمعیتی و توسعه‌نیافتگی ساختاری، لزوم بازنگری در تقسیمات کشوری و بررسی موقعیت مستقل برای سهند بیش از پیش احساس می‌شود در این راستا، توجه ویژه نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی و حمایت‌های آن‌ها از شهر سهند می‌تواند به ارتقای وضعیت اداری و مدیریتی آن کمک شایانی کند و بازنگری در تقسیمات کشوری ضروری ساخته است.

​مجموعه این اقدامات نشان از تلاش شهرداری برای توسعه اقتصادی و فراهم‌آوردن زیرساخت‌های مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران و توسعه پایدار در سهند دارد.
​در کل می توان گفت:سهند با برخورداری از زیرساخت‌های لازم، پتانسیل‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی دارد.

در پایان این نشست خبری خبرنگاران از کارگاه امانی و برخی پروژه ها بازدید به عمل آوردند.

ایازی / خبرگزاری آریا در آذربایجانشرقی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.